donderdag 13 juni 2013

Amandelcrackers


Ingrediënten voor +/- 25 crackers
  • 250gr amandelpulp/meel
  • 250gr havermoutmeel
  • 100gr geroosterde havervlokken
  • 50gr kokosvlokken
  • 4 eetlepels lijnzaad
  • 4 eetlepels kokosolie
  • 3 eieren
  • snufje zout
Meng eerst alle droge ingrediënten en voeg de losgeklopte eieren en de kokosolie toe. Kneed dit met de hand goed door. Rol het deeg met een deegroller op een houtenwerkplank uit tot de gewenste dikte van de crackers. Snij het uitgerolde deeg met een scherp mes in rechthoeken van ongeveer 10 bij 5 centimeter. Verwarm de oven op 180°C en plaats een bak met water onderin de oven. Bak de crackers 10 min en draai ze om. Bak nog 10 min en je hebt heerlijke krokante crackers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.