donderdag 11 juli 2013

Couscoussalade met wilde spinazie



Ingrediënten voor 2 personen:
  • 150 gr wilde spinazie
  • 100 gr snelkook couscous
  • 50 gr roquefort
  • 25 gr amandelen
  • handje vol goji bessen
  • 75 ml koud water
  • 25 ml verse sinaasappelsap
Dressing:
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 theelepel honing
  • snufje zout
Doe de couscous een half uur van te voren in het water met de sinaasappelsap en laat deze al het vocht opnemen. Was de spinazie en verwijder de stelen en de nerven. Maak ondertussen de dressing en rooster de amandelen 10 min in de oven op 180°C. Meng de spinazie met de dressing en serveer met de couscous, roquefort, amandelen en goji bessen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.